The american dream







Hej alla! Just nu sitter jag hät framför datorn och försöker att skriva på min uppsats om Afghanistan. Det går sådär om jag ska vara ärlig. Inte det roligaste som finns direkt. Så jag sitter här och längtar tillbaks till USA isället. ÅHH säger jag bara! Gud vad underbart det var. Meeen... Nu är det väl bara att leva i nuet och tänka på allt det roliga som jag har framför mig. . Madeira på höstlovet, woop woop! Kram på er!

Linnea

Bästavänner och allt


Sötisarna från skolavslutningen
Hej, känner att bloggen är på toppp nu... Bra uppdatering och allt. Har varit lite mycket nu i skolan i veckan. Inte någon mjukstart direkt... Men nu är det helg. Fyfaan vad skönt! Imorgon ska jag in till satn med Wanda och Cornelia, myss! Men nuu ska jag vara lite sosse med Eva och John. Vi har precis sett en skräckfilm, vettefan hur jag ska kunna sova nu. Får hålla båda i handen...Hehe!  PUSS på er alla!

Linnea

School time



Såå, då var det sista dagen innan skolstarten. ÅHH! Fårstår ni hur sjukt?! Skolstart... Jag vill inte säga att jag gillar varken sommarlov eller skola bättre för det finns plus och minus med de båda. Jag menar, det är klart att det är underbart att kunna sova hur mycket man vill, uppleva nya saker och sola en massa. Men jag gillar ändå skolan på sitt sätt. Kompisarna förstås men även lektionerna och lärarna. Nä men jag gillar skolan. Sjukt tagg! Åttan, here we come!

Linnea

PP / PB


Ny PP på Facebook. Lite knas att det blev samma som headern... Hehehe.... Hiss eller diss?

Forever young

             

Hej! Lame start på ett inlägg, men vafan... Den här veckan har jag haft läger och umgåtts med kompisar på den tiden som jag inte har tränat. En ganska så bra anledning till varför jag inte har bloggat. Det är så gryyymt roligt att träffa alla kompisar igen! AHHHH! Vi har hart det sjukt mysigt. Ovan ser ni två bilder från veckan. Eva har ju redan visat några. Imorgon blir det mer kompisar I guess + att kusinerna kommer på kvällen. Man måste ju ta vara på det lilla som man har kvar av lovet. Ska sjunka tillbaks i min lilla Facebook-värld nu igen. Vi hörs!

Linnea

To be continued

Imorgon kära vänner, hoppas jag på en ny design här, massa nytt och frächt och mycket bättre uppdatering...

The way you make me feel




AAAH den här bloggen suger just nu, men det kommer det kommer det kommer ehehehe...
Gårdagen var grymt mysig, bilderrr ovan! John och Linnea my loves sov här oss mig och vi hade det så himla mysigt! K bry fakta men jaaa, bloggar är ju lite allmänt k bry... Vi somnade runt sex halv sju och vaknade tio, sedan så käkade vi pannkaksfrukost och lät dagen gå. Typ så. Nu ska jag hoppa på cykeln och möta John vid boxx, sedan ska vi till Linnea som jag saknar grymt mycket nu under dessa fyra och en halv timme jag varit utan henne, hehe paronid tjej. Ska vara där om en kvart wieee, puss!

Längtan





Sitter och chillar i soffan.
Har precis pratat med Eva och John på Skype men någons dator laggar så jag passar på att blogga. Gissar att det är Evas... Idag har jag varit med Clara, Massar och John i stan. Det var jättemysig! Och vet ni vad... Eva kommer hem imorgon! ÅHHHH vad jag längtar!! Ska även på kräftskiva imorgon men jag hoppas på att jag kan köra sleepover med Eva ändå. Ska träffa Massar, John och Oskar imorgon också. Tror jag...  Har inte mycket mer att säga. Nu funkar Skype igen btw. John hälsar också! Ha det bra! Poss!

Linnea

1108112308

 


Skype med mina fina, Linnea och John! AAAAH, saknar dom! Blir helt glad i hela kroppen av att höra deras röster ihihih... Men imorgon är jag hemma och då seeees vi! Wieee längtar! Puss puss puss på er!

Nästa: Alvik

                        
Helt random bild. Hittades på en konsum nära Humlan. Vi funderade på att köpa men vi ångrade oss då vi kom på att vi kunde fixa det helt gratis... Haha.

Ska snart dra till Alvik.
Ska träffa Clara, John och Massar där. Ska bli jättekul! Har inte träffat någon av dem på jättelänge! Ska försöka uppdatera ikväll också. Ha det bäst!

Linnea

Look at that smiley face


Åh åh åh vad jag älskar dig min fina Linnea, och vad jag saknar dig! Du är världens bästa, glöm aldrig det!

Underbart


Det var köer när vi skulle hem så jag passade på att fota lite...

Dagen har tillbringats med denna underbara tjej.
Jättemysigt då jag inte hade träffat henne sen Holland. Vi var på brommablocks och tog oss igenom varenda affär. Tyvärr inget köp för min del. Sen tog vi en fika. Vi hade ingen lust att dra någon stans där man behövde gå utomhus eftersom att vädret inte var på topp. Som många av er säkert märkte. Imorrn ska jag träffa några andra kompisar tror jag. Vi får se hur det blir. Sov så gott alla fina!

Linnea

Ett ord - Lycka

32
Jag älskar Holland, rätt så sjukt galet mycket faktiskt. Så här vackert var det här om dagen, love!

To love somebody




Tyffa töntar för längesen

Åh vad jag saknar dig Eva! Det är helt ofattbart! Att vara ifrån varandra så länge som vi har varit... Det fungerar inte längre! Men har vi klarat sex veckor redan, vi klarar två ynka små dagar till. Right? Jag saknar dig, mitt kugghjul, mitt vatten, mitt bröd. Jag älskar dig!

Linnea

Två outfits


Haha, värsta tönten som pozzar liksom men aaaah... Det var någon som skrev att de ville se mer outfits så here we go! Kass bildkvalté och allt men det får la duga! Ska ta tag i det när jag är hemma, lägga upp en massa outfits tagna med systemisen och sådära! Ovan ser ni i alla fall två outfits från senaste veckan, cazzzual... Inget märkvärdigt men så blir det ibland. Om ni undrar vart något kommer ifrån så är det bara att slänga in en liten comment! Puss puss puss!

Ett litet hej


Ledsen felllazzz för sämsta uppdateringen från min del. Men vet ni vad? Jag har sommarlov och det rockar fett. Jag är i Holland just nu och det är galet nirre, typ underbart bäst för att komma närmare sanningen. Dyker kanske upp ett inlägg här lite senare, annars så hörs vi när vi hörs helt enkelt! Puss på er!

Glenneland


Bild från farmor och farfar för ganska så precis ett är sedan. Hade ingen bättre, finns inga bilder på den här datorn.

Kanske börjar det bli dags för ett nytt inlägg? Lite seg uppdate de senaste veckorna va? Orkar inte skriva en lång novell om varför jag inte har kunnat blogga. Kort sagt så har jag inte haft tillgång till en dator och iPaden fattar jag knappt hur man bloggar ifrån. Nu befinner jag mig i alla fall i Glenneland hos farmor och farfar och härifrån drar jag på söndag. Vi får se vad det blir efter det. Kanske drar vi till några kompisar. Kommer hem i mitten av nästa vecka typ. Nu längtar jag förjävligt mycket hem. Tänk att få sova i min egna säng i underbara Stockholm! Men framför allt så längtar jag efter alla mina underbara vänner där hemma. Skulle kunna skriva en "Jag saknar lista" på säkert hundra saker just nu! Så är det ju alltid i slutet av sommaren! Ha det bäst alla!

Linnea

Härligt underbart