Här är jag just nu

 

Ser det inte underbart ut?
Västkusten, så jävla underbart! Dagarna bara går. Jag badar, åker båt, käkar godaste maten och strosar runt i samma kläder typ varje dag. Är inte det standard för landet? Me gusta säger jag bara! Hasta la vista!

Linnea

Stockholms skärgård



Love



Mina älsklingar. Två av de som jag saknar så att det göt ont. Bild från facebook, tagen av Eva.

Nu börjar det kännas, rejält. Hur kommer jag klara mig? Tre veckor kvar. Fyra? Åh jag vill inte veta! Ett halvt sommarlov har gått och jag har knappt träffat mina underbara. Det funkar inte längre. Jag längtar faktist till vardagen nu. Alla träningar, kvällarna med kompisarna, till och med läxorna! Nästan... Men det är först nu, när man är ledig så länge som man faktist inser hur mysig vardagen faktist är! Men mest av allt så saknar jag ju inte vardagen utan alla min underbara och helt fantastiska vänner. Åh jag dör av längtan! Ni vet vilka ni är, jag älskar er!

Den nakna sanningen...


Det är därför som ni aldrig får se sånna här bilder från min sida. För en gång skull bild från min mobil. Hösten 2010, jäkligt heta tjejor...

Som ni säkert har märkt så har jag aldrig några webcambilder på mig. Det är därför att jag inte har någon webcamera. Eller jo, jag har en men den funkar inte. Tyvärr. Dessutom så har jag inte en smartphone (Hej mamma jag är supersnäll och gör alltid som du säger, ge mig en iphone4) utan jag har en superdålig mobil som är typ ett och ett halvt år. Hoppas att den går sönder snart! Hehehe. Men visst är det lite sjukt? Jag har haft en mobil som är ett och ett halv år gammal och den är redan omodärn och dålig! Tycker att det är sjukt!

Linnea

Fem saker du inte visste om Linnea



Jag har eksem och har haft det sedan jag föddes.
Har varit alergisk mot allt möjlig som färgämnen, fisk och skaldjur. Är även känslig mot väderomväxling. Så om det har varit varmt och sedan plötslig blir kallt så får jag eksem. Haha, normalt... Men ta det lugnt! Det smittar inte!

Jag är några procent same. Ja det är faktist sant! Mamma kommer Lappland och långt tillbaka i tiden så var vår släkt samer. Visst ser jag ut som en sådan? Jag med mina färgglada kläder och renar till husdjur.

Jag har husdjur. Det är det inte många som vet. Inte ens min vän John visste det! Honom träffar jag ju varje dag och pratar med! Haha! Men jag har faktist två små liv i mitt rum. Två små gerbilder. Fick dem för två år sedan. Håller aldrig på med dem utom när jag måste städa deras bur var tredje vecka... Nu låter jag som världens djurplågare men jag matar de faktist varje dag men jag har tröttnat lite. Någon som vill ha två gerbiler...?

Jag fullkomligt älskar vintern! Kanske inte den här i Stockholm då det ofta är snöblask bara. Men jag har landställe uppe i Lappland också! Älskar när det är typ tjugo minus och kylan biter i kinderna! Haha... Har åkt skidor sedan jag var fyra år men nu kör jag snowboard. Tuff brud va? Nä, har fått höra att det är osexigt. Vettefan, det är kul i alla fall!

Mitt rum är det stökigaste som finns. Min mamma och pappa kallar det svartahålet. Inte snällt! Varje gång något är borta så säger de: Det ligger sägert i Linneas rum. Men jag orkar inte! Städar varannan vecka för då måste jag. Det är då som städerskan kommer. Då lägger jag allt på en stol eller under täcket. Smart! Älskar uttrycket: Stökigt? Jag kallar det en horisontell garderob. Så jävla skön!

Då vet ni lite onödig fakta om mig! KRAMMM!

Linnea

Ur min garderob - favoritjeansen


Tänkte börja med "ur min garderob", visa plagg jag gillar extra mycket eller så. Vad säger ni om det?

Först ut - mina älskade jeans!
Jeans är bland det viktigaste i en basic garderob enligt mig, jeans är så himla användbart och värt att lägga en extra krona på! Dessa kommer från Tiger of Sweden. Inga jeans jag köper bara sådär, men de är mina absoluta favorit jeans, så himla sköna och så snygga! Perfekt färg och snygg modell, grym kvalité också. Den första bilden är lite ljus, andra bilden ger färgen på jeansen mer rättvisa. Kärlek till dessa alltså!

Jag älskar dig


J'e taime. Ik hou van jou. Te amo. Ich liebe dich. 私はあなたを愛して. Jeg elsker deg. Kocham cię. I love you.

40 frågor om din bästavän


1. Vad heter hon?
Linnea
2. Hur gammal är hon? född 1997 (14 år)
3. När träffades ni sist? Alldeles för länge sedan, befinner oss på olika ställen just nu...
4. Vad har hon för hårfärg? Lite mörkare blond
5. Brukar hon färga håret? Hon har aldrig gjort det
6. Vilka färger har hon haft? Ljusare hår när hon var yngre, annars som nu
7. Vad har hon för parfym? Hon använder inte parfym, men victoria's secret bodymist, pear
8. Är hon galen? Hon är väldigt lugn som person men ibland kan hon vara galen och då är hon det ordentligt!
9. Vad är erat första minne? Var alldeles för liten för att kunna minnas!
10. Har ni många minnen ihop? Aaaah, fler än jag med världens alla siffror kan beskriva
11. Vart bor hon? Brevid mig, granne.
12. Har ni varit utomlands tillsammans? Yes det har hon, vi var i Holland för bara några veckor sedan!
13. Är du avundsjuk på henne? Ja, som bara den, hela tiden. Men mest av allt stolt!
14. Vad heter hennes syskon? Oskar och Erik, nästan som mina egna syskon!
15. När träffades ni första gången? 7 månader
16. Hur träffades ni? Lekis, med våra mammor
17. Vad går hon i för sporter? Gymnastik, dans, och fotboll när hon var liten, nu är det konståkning och löpning! 
18. Vad kan hon göra på helgerna? Ligga en halv dag i sängen med mig och göra absolut ingenting, ligga uppe en hel natt och prata om allt mellan himmel och jord tillsammans med mig, spåra tillsammans med mig och andra vänner.
19. Göra efter skolan? Vara med mig såklart, alla gånger!
21. Har ni pussats? Jadå, det är en del av mitt vardagliga liv, om inte en förutsättning.
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Ja, varenda dag, och även om vi säger det ofta så tåls det att sägas igen - Linnea, jag älskar dig!
23. Har hon fräknar? Nej, eller jo, två, tre styckna vid näsan!
24. Har ni kollat på film någon gång? Ja det har vi, men det slutar alltid med att någon sover, vi gör annat, stänger av för att den är dålig eller för att vi är trötta och det händer väldigt sällan att vi ser klart en film...
25. Har ni bråkat någon gång? Oh ja, mer än någon annan!
26. Har ni sovit i samma säng? Jo men det har väl hänt
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? Ja, vi har skrattat tills vi fått six pack båda två, svär.
28. Har du sett henne gråta? Ja, jag har sett henne gråta.
29. Vad gjorde du då? Det en bästavän är skyldig till och förväntas göra. 
30. Har du sett henne vara riktigt arg?
Ja, det har jag... !
31. Har hon sett dig gråta? Ja, hon har sett mig gråta lika många gånger som jag sett henne gråta, för gråter hon gråter jag.
32.Vad ska ni göra i sommar? Vara i Holland, som vi redan varit. Inte träffas på år och dar och det suger, men vi ska ta igen sista veckan och det kommer bli så spårat, galet, kul, amazing bäst!
33. Har hon svikit dig någon gång? Nej, aldrig.
34. Har ni pratat i telefon någon gång? Någon gång kanske
35. Älskar du henne? Ja, mer än det i ord går att beskriva, mer än vad det för en mänsklig själ går att förstå 
36. Vad är det bästa med henne? Klyschligt jag vet, men verkligen, allt!
37. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? Ingenting, absolut ingenting!
38. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon? Klart!
39. Hur ser hennes klädstil ut? Sött, enkelt. Blusar, jeans. Som min, med andra ord alldeles förträffligt snygg... !
40. Vill du att hon ska kopiera detta och skriva om dig? Nej jag vill ingenting av henne, klart hon får och det vore kul men det får hon bestämma själv! Vill ingenting, så länge jag vet att hon andas är jag nöjd.

You are my sunshine

Tre saker du inte visste om mig.



JAG ÄLSKAR VARMA MOZZARELLA MACKOR. Bröd på surdeg, pesto, tomat + mozzarella = b ä s t a kombinationen e v e r. Jag skojar inte, ni bara måste testa! Så galet gott att det inte finns! Grillad ska den vara också, aaah vad gott!

JAG BORSTAR NÄSTAN ALLTID TÄNDERNA TVÅ GÅNGER. Det är väl väldigt normalt tänker ni nu, att man gör det morgon & kväll. Men jag gör det två gånger på morgonen och två gånger på kvällen. Vet inte varför, gör bara det!

JAG ÄLSKAR ATT STÄDA MEN HATAR ATT HA STÄDAT. Jobbigt det dära, gillar att ha lite stökigt omkring mig, men jag tycker att det är så himla mysigt att städa. Dock ogillar jag när det är allt för ostädat mer än vad jag gillar att städa, så det är en svår balans det dära, haha... I början av veckan är mitt rum alltid i perfekt orning, i slutet är det kaos.

mobilblogg

Chachacha! Sitter i bilen nu på väg till Öland. Det går seeeegt. Testar att mobilbligga från pappas mobil. Försöker att lägga upp en bild också men jag vet inte om den kommer med. Om den inte gör det så säger jag bara förlåt för jag hatar bildlösa inägg. Sorry! Ha det bäst så länge! Kraaam!

Make Up Store cover all mix


Halvbra bildkvalité, men ljuset var inte det allra bästa så den blev lite suddig, tog den bara lite snabbt...

Tänkte bara tipsa om denna grymma concealer, "cover all mix" heter den och kommer från Make Up Store. Själva concealern kostar 265 kr och borsten som man kan köpa till, grymt då concealern inte blir ofräsch när man håller på med fingrar, kostar strax under hundra lappen om jag inte minns fel! Dyr är den, men så värd! Jag använder inte foundation eller liknande, känner mig obekväm i det då jag tycket att det lätt ser översminkat ut. Då är denna grym, täcker bättre än någon annan och är så bra med de tre olika nyanserna för olika användingsområden! Jag tar lite av denna concealern där det behövs, lite mascara och sedan något på läpparna och sedan är jag ready-to-go!

Sleeping beauty


Bild från holland, foto taget av Eva.

Vad brukar du ha på dig när du sover? Just nu har jag en för stor t-shirt och trosor men det varierar. har packat ner mina nya fina sovshorts men det blir väl dem nu lite.
Hur sover du helst(på sidan, rygg etc.)? Hmm, kör nog på alla! Haha! Sover ofta i fosterställning dock.
Hur många kuddar har du i sängen? Just nu tre men det kan variera.
Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? För det mesta. Men kommer oftast bara ihåg dem i någon timma efter att jag hat vaknat.
Hur mycket i timmar sover du per natt? Det kan variera. Beror på om en kompis sover över, om det är skola eller bara vanlig helg.

Godnatt allesammans!

Linnea

Hallå det är jag igen


TJAAAAA READERS! Ett tag sedan nu. Har varit sämst på att blogga, jag vet... Tur att min älskade Eva i alla fall håller bloggen vid liv. För min del kommer det dessvärre inte bli bloggning på ett tag ändå. Drar imorrn. Då blir det Öland och sedan vidare till landet. ÅH vad jag har saknat det! Idag var jag i alla fall i Barkarby. Var på outleten och kollade lite där jag köpte ett par mjukisshorts från Tommy Hilfiger. Supersköna! Får bli mina nya sovshorts! Hihi! Sedan var det IKEA. Har inte varit där på över ett år! Gud vad billigt det är där alltså! Fick ett nytt skrivbord och sedan blev det lite andra nödvändiga saker. Nu blev det långt. Hoppas att ni orkar att läsa... Ha det bäst alla fina! Vi ses! KRAAAM!

Linnea

Stairway to heaven


Bild på mig och John, saknar John mitt hjärta! Kommer inte träffa honom på hur länge som helst... Saknar honom galet!

Godkväll readers! Har precis duschat och borstat tänderna, nu är det dags för mig att dejta kudden ett tag. Puss!

Svensk sommar



Tummen upp!


Otroligt graciös bild på mig från Holland... Tänkte göra tummen upp för några saker, sådant som gör mig lite extra glad!

MÖRK CHOKLAD. Måste vara bland det godaste som finns, nyttigt är det också! Bara en bit som snart blir till två...

REA KAP. När man gör det där bästa kapet, ett plagg man antingen spanat in länge eller köper på impuls, som hänger där och kostar en bråkdel av vad det kostat innan, som man sedan bär flera gånger och har stor användning av!

MOBILT NÄTVERK. Måste vara världens bästa uppfinning, bloggar från ett sådant just nu! Så otroligt smart, man kan ta med det vart man vill, bara sätta in det i datorn som ett vanligt usb och vips, fritt fram att surfa! Så himla smart, topp!

BRA BÖCKER. När man hittar en sådan där otroligt bra bok, som man sträckläser och verkligen inte kan slita sig ifrån...

NYTVÄTTAT HÅR. Finns det något så härligt som att dra handen genom ett nytvättat, mjukt och glansigt hår som doftar av schampoo? När håret har en sådan där härlig volym och glanshet som det bara har då det är nytvättat.

RIKTIG BRA MUSIK. Ni vet sådan där låt som man lyssnar intensivt på under en kort period och lyssnar sönder, tröttnar på låten och aldrig vill höra igen, och så upptäcker man den efter några månader och så upprepas proceduren...

BORSTA TÄNDERNA. Jag vet, måste vara en av världens mest tråkiga sysslor men - vad underskattat det är! Det är ganska kul faktiskt, och känslan av nybortsade, rena, fräscha tänder är ju oslagbar, god smak i munnen också!

Jag älskar dig


När vi sågs, för lite mindre än en vecka sedan, i Fredags, efter att ha varit ifrån varandra i två och en halv vecka, var det som att jag blev hel. Bitar som inte funnits där hos mig, öven om de funnits där psykiskt hela tiden, föll på plats. Jag var så lycklig med dig då, jag fylldeles av positiv energi, ny glädje och ny lycka. Lycka, som jag fortfarande lever på. Linnea, jag älskar dig så galet jävla sjukt mycket, så mycket att det inte för en mänsklig själ går att förstå. Allt du dagligen ger mig, du finns alltid där, som min klippa. Vi har det så jävla bra tillsammans, vi går igenom allt tillsammans. Så många fina minnen, vi har skrattat och vi har gråtit. Vi har gjort så mycket, och mer ska det bli. Jag saknar dig, jag älskar dig.

Live från badrummet


Hmmm, härlig misstolk på rubriken... Ah tja, håller på att borsta tänderna, groteska bilder, oh yes.
Uschhh, hemska! Tänkte dela med mig av ett litet tips till världen hära, och det gäller min tandkräm som måste vara den godaste i hela världen. Denivit heter den och smakar hur gott som hälst, och man ska tydligen få vitare tänder av den också, om man väljer att tro på det är ju upp till var och en. Galet god är den i alla fall. Så spring och köp gott folk!

Nu ska jag gå och lägga mig så jag är pigg och fräsch inför morgondagen. Puss och godnatt på er, sov så gott!

Got me falling down my knees


Så här gick jag klädd idag - jeans från tiger of sweden, t-shirt från tommy hilfiger, randig tjocktröja från holebrook.

Saknade



Saknar dessa killar något enormt. John till vänster, Valter i mitten och Erik till höger. Kärlek till dem!

The way you make me feel


Godkväll readers! Bättre uppdatering får man ju leta efter, eller inte, hehe... Men jag har det i alla fall awesome här nere i Göteborg! Linnea vet jag inte var hon håller hus just nu om jag ska vara helt ärlig, saknar henne galet i alla fall! Uppdateringen blir väl lite som den blir nu på sommaren, när båda är borta och så... Men vi försöker så gott vi kan!
Nu ska jag ta ett bad och lägga mig och läsa lite. Uppdaterar er lite senare med lite inlägg! Pussar!

Go ahead and smile



Today I'm wearing this


Så här ser jag ut idag! Topp från marc jacobs, jeans fron crocker, det oranga läppstiftet kommer från chanel. Kass bildkvalité men det får ni leva med, har inte tid att ta med systemisen nu. Puss!

Göteborg


Hahahaha groteska bilder... Nyvaken, snygg morgonfrilla vavava... Snygga poser också, ah tja liksom... Hahaha...

Godmorgon lovers! Befinner mig nu alltså i Göteborg! Ligger i min enorma hotellsäng som är en av de skönaste sängarna jag sovit i... Nu ska jag klä på mig och sedan dra till frukosten. Bloggar senare om jag hinner, puss!

Efter regn kommer solsken



Hösten och vintern har varit lång, men så kom den. Våren, Sommaren. Lyckan. I morse tidigt, vaknade jag av att solens varma strålar lös in genom det öppna fönstret. Jag åt frukost, hoppade i shorts, blus och ballerinas och åkte in till stan med brillorna på näsan och väskan dinglandes på armen. Strosade omkring i stan själv ett par timmar, med härlig musik i öronen och bara njöt. Av sommaren, av Stockholm. Mötte upp min bästavän John och vi köpte jordgubbar och satte oss i gamla stan och tog igen efter veckorna vi varit ifrån varandra. Sedan gjorde vi stan, och slutade sedan i Humlan. Tog tunnelbanan hem, åt grillat ute i trägården. Hoppade på cykeln och mötte upp John igen, satte oss vid klipporna i Äppelviken och åt, skrattade, hade det allmänt jävla bäst. Åh, vad jag älskar sommaren.

Tjarrååå


Hello lovers! Sovit gott? Ska bara slänga in en liten kortis till inlägg för jag ska snart dra till Dalarna, eller ja rättare sagt Leksand! Ska bli jätte kul! Kommer hem på Måndag(?) och då blir det nog lite mer blogning. Btw så kom ju Eva hem igår! FYFAAAAN säger jag bara. GUUD VAD JAG HAR SAKNAT HENNE! Men nu måste jag dra, puss och Kram på er! Ha det bäst!

Linnea

Icebreaker


Våruppvisning 2011, flygvärdinnorna.

ÅH vad jag saknar! Doften av nyspolad is, känslan av att vara först på isen, vinden som fläktar i ansiktet när man åker runt banan, lyckan när man klarar ett nytt hopp!
 Har inte tränat på is på säkert två och en halv månad! Herregud! Det kommer att dröja yttligare en månad tills dess att jag får åka igen. BUHUUU! Är så ovig och stel nu att det inte finns och kondisen är nere på noll... Yes, det går bra nu! Men vafan, det är ju sommarlov. orkar inte springa och hålla på då! Men jag saknar ändå det här med träning. Känner mig som världens tjockis nu, jordgubbar och grädde, kakor och saft, godis... Och inte någon träning överhuvudtaget! Kanske ska dra ut och springa nu ändå... Haha! Ha det bra så länge! Kramis!

Linnea

Lediga dagar


Älskade Sanna i förrgår natt, eller var det tre dagar sedan? Dagarna går i ett så här på lovet, underbart!


Ah tja. Det var ett tag sedan sist om man säger så, ehehehe! Nu sitter jag i bilen på väg hem från två underbara veckor på landet. Jag älskar lantislivet och har haft det helt galet bra men fyfan vad skönt det är att komma hem känner jag nu! Ska dock bara vara hemmma et dygn, träffa mina lovers som jag saknat sjukt mycket och packa om, sedan bär det av till Göteborg och sedan vidare till Norge! Har haft det så himla bra, första veckan var jätte mysig och somrig, tog dagen som den kom, och andra veckan när min syssling kom upp och gjorde mig sällis byttes tidiga tekvällar ut mot sena nätter och sovmornar till elva byttes ut mot sängen hela dagen. Bilder och sådant kommer snart, tänkte även skriva lite kort om vad jag ska ha för mig i sommar. Återkommer alldeles strax men en massa bilder och inlägg, pussssarrr!

Himlen är oskyldigt blå


Hej hallå alla fina! Här ska det uppdateras!
Mår nästan dåligt över den dåliga uppdateringen. Hehe... Idag finns det inte så stora planer. Mormor och morfar är ju här, jätte mys! Träffar ju inte de så ofta eftersom att de bor uppe i Norrland... Men vi ska kanse åka och spela golf. GolfaN hära! Haha, nejdå. Spelade faktiskt för första gången igår. Grymt roligt! Det ser ju inte så roligt ut på Tv och så men det är så mycket roligar än vad det ser ut! Inte för att jag är så bra men jag får iväg bollen i alla fall! Det är väl typ dagens planer än så länge... Vi får väl se vad det blir! H E J D Å !

Och så var det de här med uppdatering dåra...


Midsommar, ser det inte underbart ut?

Visst är det grym uppdatering som vi har va?! Uppdatering är nog det svårade med att ha blogg. Haha.. Ni ser ju hur bra det går för oss! Woop woop! Duktiga cheyer! Men ni får ha liite överseende, det är faktist sommarlov... HEJ förresten! Hur mår ni? Haft ett bar sommarlov än så länge? Min är superdupermegaasgrym, men det är ju inte slut än! I helgen var jag i Roslagen någonstans och kom hem i söndags. Drar till Dalarna kommande helg och åker till Öland näst nästa vecka. Trevlans! Så nu vet ni lite kort hur mina kommande veckor kommer att se ut! Ska nog dra till med ett till inlägg ikväll. Om jag hinner. Ha det bäst alla fina! KRAAM!

Linnea