I am back


Och jag är tillbaka...
Haha, ja nu är jag tillbaka efter en underbart lyckade helg! Ska försöka ladda upp lite bilder sen...imorgon...Vi får se när det blir! Ska vara hemma nu i tre daga och ta hand om mina småbrorsor. Får lön, hihi! Kan behövas har typ inga pengar nu. Hehe... Men, men. Ska nog dra mig mot duschen nu! Vad har ni gjort på misommar? Ha det bra!

Linena

You smile, i smile



Haft en bra midsommarafton än så länge?
Tänkte prova det här med tidsinställda inlägg som ni ser ovan. Jag kommer nog dessvärre inte ha tillgång till någon dator här, observera nog, Så vi får helt enkelt se om det blir något mer inlägg idag för min del. Ja och det följade två dagarna också för den delen. Kommer att lägga upp lite bilder från midsomma senare när jag kommer hem! Ha det bäst så länge!

Linnea

Glad midsommar!


Godmogon och glad midsommar till alla er som är vakna!
Tror inte att det är så många, Haha... Jag drar i alla fall iväg till mina vänners landställe nu, för er som undrar.  Ha en underbar midsommar nu med massa jordgubbar och annat gotti! Puss och kraam!

Linnea

Hur många lingon finns det i världen?


Shuuuu!
Har precis packat klart så nu är det dags att sätta sig vid datorn. Var med Amanda idag i stan. Det var jättemysigt! Vi så "Hur många lingon finns det i världen" på bio. Lite små gullig sådära! Jag köpte även ett par byxor och ett par nya brillzz. Mina Ray bans har jag tröttnat på. Det är inte så snygga längre tycker jag. Haha...
Jaa och imorrn är det midsommarafton. Guud alltså! Det känns som om det var igår som vi började skolan.
Men i alla fall, imorgon åker jag till några kompisars landställe. Ska fira midsommar där. Vet inte om jag kommer ha tillgång till en dator då. Vi får se! Men kram på er så länge!

Linnea

Next


Godmorgon!
Haha, det känns som om det bara är min blogg just nu eftersom att Eva inte skriver men ni vet jag varför! Den här dagen ska jag tillbringa med den här gulliga tjejen vid namn Amanda Pagoldh. Vi ska se på bio och typ gå runt lite i stan. Ska bli jätte myss! Men hon kommer om en timma ungefär så jag får väl ta och klä på mig. Hehe... Ha det bra alla fina! PUSSS!

Linnea

Hiss eller diss

Tjeeenare alla glada! Rotade runt lite i mitt rum och hittade den här godingen. Funkar det att ha kort jeansjacka tycker ni? HISS eller DISS? Kommentera! Lika bra att säga godnatt nu när man ändå håller på! Så godnatt gott folk och sov så gott! Kramar!

Linnea

Let's go spontaneous

Usch vilken dålig bild. Skämms! Men det blev ingen bättre...

Hallå däär! Haft en bra kväll? Mår som tur är mycket bättre nu. Vet inte vad det var, känns som om min "förkylning" är som bortblåst nu! Var på Bromma Blocks med pappsen efter middagen, skulle agera smakråd då han skulle köpa nya skor. Haha..!Sprang in en snabbis på H&M och hittade den här söta koftan på REA. 50 kronor, lätt värt det. Vad tycks? Lite sommrig sådära tycker jag.
Eva har som sagt åkt till hennes land nu så vi får se om det blir någon uppdatering för hennes del! Kanske slänger in ett inlägg senare ikväll! POSSS!

Linnea

Gr8...


Tjabba tjena hallå.
Ovan har ni en lite bild från min härliga frukost. Det var ju så fint väder så det blev frukost utomhus! Sommar på hög grad! Hade tänkt att göra en gudomligt god smoothie men vi hade ingen vaniljyoghurt hemma så så blev det med den idén.
Har precis varit och sagt hejdå till Eva... Känns lite sorgligt sådära. Vet inte när vi kommer att träffas nästa gång. Hoppas snart. Just nu ligger jag i soffan. Tror att jag är sjuk... Mår illa som fan och känner mig allmänt dissy. Ska nog sova nu, eller ja, vila i alla fall. Aja, hoppas att ni har det bra i alla fall! See ya later! KRAAAM!

Linnea

Just nu


Ligger här i sängen, osminkad och helt seeeeg... Har inget att blogga om så här kommer en sådan där frågesak...

Nämn något som gjorde dig glad idag: När Linnea kom till mig och log sitt schöna smajl för mig! Och bror min.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Eeh, sov som en stock...
När steg du upp imorse: Halv tio (!!!) Blev väckt av min bror, kuuul såhär på sommarlovet...
Vad gjorde du för 15 min sedan: Städade mitt rum, packade, borstade tänderna.
Det sista du sa högt: Såg du inte att jag gjorde det? Till Linnea.
Det senaste någon sa till dig: Skoja, men kör! Linnea.
Vad har du druckit idag: Oboy, vatten.
Vad var det senaste du åt: Asiatiskt kött med ris, gottttt.
Vad var det senaste du köpte: Serum för ögonfransarna, haha, så typiskt mig att gå på sådant dära...
Vad är det för väder hos dig nu: Soligt och varmt, lajjjk! Kunde dock varit lite varmare för min del... 
Favoritlåt just nu:
 Friday med Katy Perry, huuur grym som helst!
Vad ser du om du tittar till höger: Linnea i blå tröja som ligger i min säng och kollar på när jag bloggar.
Vad gör dig glad just nu: Att det är fint väder efter allt regn, n00bs att vi ligger inne i min säng framför datorn...
Vad ska du göra härnäst: Dricka ett glas vatten, packa det sista och sedan gå ut.
Humör just nu: Seeeg, men glaad!
Längtar du mest efter just nu: Längtar inte, försöker att leva i nuet!

I want you back


Godmorgon alla fina! Sovit gott?
Har precis stigit upp. Väcktes av att min mamma ringde på hemtelefonen, kul... Ska nog dra mig bort mot köket snart och käka lite frukost. Några planer för idag? Nej, tror inte det i alla fall. Kanske gör något med Eva nu på förmiddagen innan hon drar till hennes land. Buhu, kommer inte att träffa henne på jätte länge. Om det blir varmt sedan så kanske jag drar till bryggan eller solvik. Ringer väl kanske någon annan kompis. Vi får väl se, tar dagen lite som den kommer. Ha det bra alltihopa! KRAMISSS!

Linnea

Somwhere over the rainbow


Godkväll bloggen!
Det var meningen att jag skulle göra värsta inlägget med en massa bilder från Holland men neeej... Det orkar jag inte, hehe. Det får bli någon annan dag! Linnea berättade väl i stora drag om våran chillkväll i inlägget nedanför, alltid lika mys med mina darlings! Nu ska jag packa lite och sedan brusha mina tänder och sedan dejta kudden ett par timmar, ska upp tidigt imorgon har jag tänkt, i alla fall innan elva. Bloggar imorgon med outfit och sådant! Puss!

With a whole life infront of him


Cape May/USA
Hellooo lovers, haft en härlig dag? Det har jag haft i alla fall! Just nu sitter jag här och segar i soffan med datorn och Tv i bakgrunden, standarrrd. Hela dagen har varit lite smått seg sådära men regnet gör en inte riktigt pigg på att gå ut och så. Jag var med Eva till klockan ett och sedan drog hon till stan med Arthur. Spenderade då lite quality time med min kära bror. Vi bakade än gudomlig blåbär och hallonpaj, tjockisen härr. Senare på kvällen så gick jag och Eva ut för att träffa John. Vi blev sena som vanligt... Vi lallade runt lite i Alvik och stack hem till Eva efter ett tag. Där hade vi Teeparty, myss. Jag drog från Eva runt elva och nu sitter jag här med min dator. No idea what too do... Jaja, det blir väl Facebook ett tag till. PUSS OCH KRAM PÅ ER!

Linnea

Säg hej till nya proffsbloggorskarna


Hej bloggvärlden! Hehiho, tuffa tjejer vi är som börjar blogga...
Såå, har ni lust att stalka oss så har ni kommit rätt! Nejdå, haha... Vi sitter just nu i min säng och lyssnar på musik som ni kan se på bilderna ovan, chill! Vi ska ut i regnet snart, och träffa John. Vi ska köpa en massa gottis och hitta på något kuul. Bilderna är by the way sjukt seriösa, eller inte hehe... Nu ska vi dra, vi blir alltid sena (tidoptimister ftw!) så vi måste väl jalla lite nu...

Designen är inte helt klar en, det kommer en ny header inom kort, denna är bara tillfällig!

Ha en fin kväll, vi bloggar när vi kommer hem! Puss & Kram!